Kontakt

TORXNØKKEL TX40 T-HÅNDTAK

89TXA - Facom

EAN: 3662424074677
TORXNØKKEL TX40 T-HÅNDTAK 89TXA - Facom
155,- Inkl. mva.
-+
Antall i kart: 5
Antall enheter i kjøpsforpakning
Bestillingsvare (13 dager)

Torxnøkkel med T-håndtak. Ergonomisk og slitesterkt håndtak med hull for
oppheng.

 

Facom sin Torx nøkkel 89TXA er et kraftig verktøy som er spesielt utviklet for å løsne og stramme Torx-skruer på en effektiv måte. Denne nøkkelen er produsert av høykvalitetsmaterialer som gir den enestående holdbarhet og styrke.

Nøkkelen har et ergonomisk design som gjør at den ligger godt i hånden og gir en komfortabel brukeropplevelse. Den har også en praktisk størrelse som gjør at den er enkel å oppbevare og ta med seg i verktøykassen eller på arbeidsplassen.

Facom Torx nøkkel 89TXA er tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best for jobben du skal utføre. Den har også en presisjonsformet spiss som gir et sikkert grep på skruen, noe som bidrar til å redusere risikoen for å skade både verktøyet og skruen.

I tillegg til å være egnet for bruk i profesjonelle settinger, er denne Torx-nøkkelen også et godt valg for DIY-entusiaster og hobbyhåndverkere som ønsker et pålitelig verktøy som vil vare i lang tid. Samlet sett er Facom Torx nøkkel 89TXA et førsteklasses verktøy som vil hjelpe deg med å utføre arbeidet ditt raskt og effektivt.

Produktinformasjon

Kategori T-Håndtak
Form Torx
Størrelse TX40


77070