Kontakt

FASTNØKKEL 30MM

45 Facom

EAN: 3148511051306
FASTNØKKEL 30MM 45 Facom
246,- Inkl. mva.
-+
Bestillingsvare (6 dager)

FASTNØKLER fra 30 til 75 mm - FACOM 45

Oppgrader verktøykassen din med vår serie av metriske nøkler, som spenner fra 30 til 75 mm, spesielt designet for å møte behovene til profesjonelle innen byggebransjen, jernbanearbeid, skipsbygging, landbruk og oljeplattformer.

Hovedfunksjoner:

  • Metriske Størrelser: Vårt sortiment inkluderer nøkler i størrelser fra 30 til 75 mm, som sikrer at du har det riktige verktøyet for ethvert prosjekt.
  • Høykvalitets Materiale: Smedet i karbonstål og herdet til 120 kg/mm², disse nøklene er bygget for å tåle høye dreiemomentapplikasjoner. Denne herdingsprosessen gir overlegen styrke og holdbarhet, noe som er essensielt for tøffe arbeidsforhold.
  • Krokøye: Utstyrt med et praktisk krokøye, er disse nøklene lette å oppbevare og tilgjengelige når du trenger dem. Krokøyet gir også en ekstra sikkerhetsfunksjon ved å tillate nøkkelen å henges sikkert under arbeid.
  • Brent Finish: Med en elegant brent finish, er disse nøklene ikke bare funksjonelle, men også motstandsdyktige mot korrosjon og slitasje. Finishen bidrar også til å redusere gjenskinn, noe som gjør dem mer behagelige å arbeide med i lyse miljøer.

Våre nøkler er utformet for å gi maksimal ytelse og pålitelighet. Enten du jobber på en byggeplass, i et verft, på en gård, eller på en oljeplattform, har Fosen Tools de riktige verktøyene for å få jobben gjort. Besøk vår nettbutikk og oppdag hele utvalget av metriske nøkler fra 30 til 75 mm i dag.


 

Produktinformasjon

Kategori Fastnøkler
Størrelse mm 30mm


82790